Koettiin sitten täälläkin auenneen silmäkulman ihme. Poitsu otti töppösiinsä liikaa vauhtia innoissaan ja huiskis ja kopsis...Silmäkulma osui sängyn reunaan ja verta tuli vallan mahdottomasti. Onneksi oltiin menossa neuvolaan, niin samalla käytiin ensiavussa liimauttamassa lapsi kasaan... Kyllä se veren määrä aina säikäyttää vaikkei ollut kuin pikkuinen haava...Niin ja selvisi päänympäryskin, hyvin on kasvanut, ei mitään hätää.

Joululahjoista: Liekö ollut appivanhemmilta jonkinsortin vihje, kun paketeista löytyi kävely(askel-)mittari ja kävelysauvat:) Lisäksi noin viisikymmentä kiloa suklaatia, yhdet työhanskat, Yön Kolmen Illan Varietee-cd, ja joulun odotetuin lahja- navettahaalari! Nyt ei enää vaatteet paskaannu...Ja tietysti on mainitsemattakin selvää, että poitsu oli joulun lahjakuningas.Yllättäen.Tilaa viemään tuli mm. polkutraktori.

Onneksi tämä hässäkkä on ohi, huomenna uusivuosiostoksille kaupunkiin. Jos tänä vuonna herkuttelisi syömäpuolta, ankara laihdutuskuuri kun alkaa sitten heti 1.1. Ja tupakkalakko. Ja nenänvalkaisuviikot (joita tosin olen viettänyt viimeiset kaksi vuotta).