Jaahans, vierähtipä edellisestä taas aikaa.

Viimeinen viikko töissä ennen lomaa, sunnuntaina suunnataan Viron rannoille shoppailemaan ja laivalle syömään hyvin. Buffet-illallinen ja aamiainen odottavat syöjäänsä :) Ja minähän teen työtä käskettyä

Onpas erittäin mukavata täällä työpaikalla, kun harjoittelijaa pidetään täytenä taulapäänä, joka ei osaa mitään. Eipä ole kaukana se, että saisin vain roskiksia tyhjentää. Niin, ja keittää kahvia.

Ronttasivat tänään tänne nuo ennakkoäänestyssysteemit, voi jessus että onkin tympeen näköstä porukkaa. Suun kiinni pitäminen onnistuu noilta varmasti erikoisen hyvin, ja vaikka äänestyshommissa asiakaspalvelua tekevätkin, niin siitä huolimatta eivät varmasti hymyjä jakele kävijöille.

Oloni on raskauden puolesta aivan upea, ei mitään ongelmia ole ollut, mutta eipä tämä tosin missään tunnukaan. Sunnuntaina pyörähti 17 viikkoa täyteen, eli nyt mennään siis 17+2. Toivon että jollekin muulle ensimmäistään odottavalle äidille on ollut näistä miun sepustuksista jotain hyötyä, jos ei muuta niin tietää ainakin että joku muukin painii paniikkiensa ja upeiden olojen vaihtelun kanssa. Nimittäin mulla jos kellä on ollut paniikkia lähes hengenahdistukseen asti tämän asian kanssa, en tunnu saavan rauhaa ellen käy viikoittain tarkistuttamassa sydänääniä. Sen verran kauhujuttuja olen kuullut ilman oireita kohtuun kuolleista sikiöistä. Suorastaan ihan hävettää kiusata sitä terkkaria jatkuvasti, nyt olen päättänyt että seuraava käynti on vasta ensi viikolla, tämän viikon menen ahdistumatta vaikka päälläni. Sitä seuraava kerta on sitten marraskuun 4pv(oho nyt tuli tauko, se taisi potkaista tai jotakin kuplahti kummasti... ihan ihmeeksi meni... ), kun on se rakenneultra.
Liikkeitä olen yrittänyt kuulostella, iltaisin en varmaan muuta teekään kuin makaan lähes hengittämättä hiljaa sängyllä vasemmalla kyljelläni ja luokittelen kaiken maailman nytkäisyt ja kuplahtelut vauvan liikahteluiksi.

Saishan tuo kyllä ruveta jo potkimaan, niin tietäisi sitten liikkeistä sanoa että tapahtuuko tuolla mitään. Mulla varmaan liikkeetkin rupeaa tuntumaan vasta viikolla 36 :) kun niitä niin kovasti odotan. Pitää varmaan sitä ennen ostaa stetoskooppi kotiin, että saa niitä sydänääniä kuunnella :)