Vielä tää päivä ja huominen lomaan! En jaksa! Viimeiset päivät on aina pahimpia (ja huomenna sanon että viimeiset tunnit ja lopulta viimeiset minuutit).
Ennakkoäänestäjiä laukkaa tässä ku sopulilaumoja, oispa sopinu tehdä kävijälaskenta tänään. Minäkin kävin suorittamassa kansalaisvelvollisuuteni töiden lomassa, juuri ennen pahinta keppimummoruuhkaa. Onneksi.

Töiden rasittavuus senkun pahenee, tympiö lisääntyy ja paniikki iskee vauvan hyvinvoinnista. Kuten aina viimeistään tähän aikaan viikosta. Mutta nyt hekumoin sillä ajatuksella, että sunnuntai-iltana olen laivalla (8 tunnin bussissa istumisen jälkeen persaus rakkuloilla) ja syön hyvää buffet-ruokaa napani täyteen. Ruoka tuottaa minulle mielihyvää ja hyvästä ruuasta on aina ilo nauttia :) Kuten myös hyvästä seksistä. Ja hyvästä suklaasta (suklaallahan siis on ravintoympyrässä ihan oma paikkansa).
Etenkin uudesta Tupla Blackista.

*palaa ärtyneenä kirjoittamaan* Saatinan puhelin aiheuttaa kiusallista kutinaa korvien välissä. *raapii korvalla puhelinta...eiku puhelimella korvaa...eiku ällöttävää joka tapauksessa*

Nyt pitää mennä kohta jatkamaaan duuneja, kun noita palautuksia näyttää kertyvän.