Eikä helpotusta näy juurikaan. Tänä aamuna meinasin nukkua pommiin, kun menin vielä navetassa käynnin jälkeen isännän viereen nukkumaan. Yhdeltätoista alkoi työt, ja meitsi heräsi vasta vaille kymmenen. Piti nopeasti napostella jotain ja käydä suihkussa. Kerkisin!

Kouluun olen ilmoitellut raskaudesta jo useammalle opettajalle, että pääsen mahdollisimman nopeasti tekemään kursseja. Tarkoitus ois valmistua tradenomiksi ens keväänä, joten kurssit pitää sitten suorittaa jo nyt. Markkinoinnin yliopettaja pyhästi lupasi mulle suoritusmahdollisuuden yhdestä 4 ov:n kurssista etänä. Pari rästitenttiäkin ois tehtävä, mutta nythän ne on ajankohtaisia kun vielä jaksaa. Ja kun ei sitten keväällä tiedä miten kauan kerkiää koulussa olla, kun se laskettu aika on 20.3.05. Hui...

Kaikenlaisia ajatuksia pyörii mielessä, ehkä päällimmäisenä se, että olenko todella valmis tähän. Tai että olemmeko me mieheni kanssa valmiita? Isäntä tekee pitkää päivää, mutta toivottavasti tahti rauhoittuu sitten kevätpuolella. Eilen illalla kotiutui töistä vasta puolilta öin, iltavuoroa kun tekee. Tämän viikon jatkuu sitä, ens viikolla aamua, sitten taas iltaa...vuoroviikoin mennään. Mie kukuin kans puolille öin, kun unohduin katsomaan nauhalta Gilmoren tyttöjä (oiskohan noita 8 videota täynnä,yhen sain katottua puoleen väliin). Isäntä ihmetteli kotiin tullessaan että mitenkäs sinä vielä olet hereillä.

Juups, mut se tästä päivästä sitten. Ai niin, pomo on tän päivän kurssilla, ihanaa!!!!