Jaa-a, eipä sitä taas voinut tänä aamuna muuta kuin juoda vettä. Anoppi soitteli viikonloppuna, että pitääkö meidän tulevalle peipille tehdä neulomalla housupuku. Kyseli multa ohjeita, sanoin että kirjaston lehdistä niitä mullakin vaan on... Isännän veljen perheeseen tulee lisäystä joulukuussa (niillä laskettu aika aattona) ja olivat pyytäneet neulomaan housupukua. Sitä minä vaan ihmettelen, että miksi sitten eivät olleet antaneet ohjetta... Jos anoppi tekee oman mielensä mukaan niin se ei varmasti kelpaa.

Pyysin kaverini neulomaan tulokkaalle kastemekon, lupasihan tuo. Ohjeenkin tyrkkäsin sille jo mukaan. Tää samainen kaveri on neulonut hääpuvunkin (!) tuttavalleen...

Viikkoja on 10+1, ja syyskuun 8 pv on niskaturvotusultra. Toivottavasti kaikki on kunnossa, en kyllä katso kuuluvani riskiryhmään. Parin viikon päästä sitten voi jo huokaista, ellei niskaturvotusultrassa paljastu mitään erikoista. Kovasti suosittelivat, että seulontaan pitäisi mennä jos ultran tulos on poikkeava. Verikokeissa voin tietenkin käydä, mutta sitten jos pitää lapsivesipunktioon mennä niin voi olla pidempi miettiminen. Pelottaa ihan kauhiasti jos ne löytääkin jotain ja sitten pitää tehdä abortti. Mutta olen luvannut itselleni, että en stressaa etukäteen, vaikka eihän sitä voi olla miettimättä.

Nyt taas menen jatkamaan töitä, huomenna varmaan jatkan taas.