Tänään saan kuulemma taustailla, vaikka pitäis oikeastaan olla asiakaspalvelussa. Mikäs siinä, mielellänihän minä tuolla välillä tilauksia otan vastaan. Pitää myös yrittää järjestää sitä eläinten viikkoa, kun sen kerran proggikseksi sain.

Oon miettiny jo matskuja joita kopioisin, tehny kirja- ja linkkilistaa jne. Tein myös materiaalitilaukset Animalialta ja Sey:ltä, mut en kyllä yhtään tiedä kerkiääkö ne eläinten viikoksi tänne. Pistin kyllä että mahdollisimman nopeesti.

On tää hullua tää kantamisen kausi, kun ei mitään tunnu missään. On siis ihan sama, että onko sitä ollenkaan raskaana, kun sitä ei millään lailla huomaa. Ainoa vaan, että kun ei millään tavalla oireile, niin sitten pelkää että onkohan jotain sattunu. Pakko vaan yrittää rauhoitella itteensä että kun ei oo ollu kipuja eikä vuotoja, niin kaiken on oltava kunnossa.

Viikonloppuna olikin sitten ihan kunnon yhteenotto- viikonloppu, tuli taas tapeltua ihan olan takaa. Ja ihan turhista asioista, kuten yleensäkin.

Keskiviikkona ois lääkärineuvola, mittailevat kohdunkaulaa ja sellasta. Jos niillä se ultrausvehje ois kanssa siinä hollilla, niin ajattelin pyytää että vilkaisisivat ihan ohimennen pikkusen vointia. Ja utelias olen tietämään myös, että minkä kokoinen otus siellä oikein pyöriskelee. Juuh, taidan nyt siirtyä hetkeksi muihin tehtäviin. Adios!