Heissuliveissan taas...*yök*

Muksu potkii ja rellestää tuolla masussa, joka päivä liikkeet tuntuu jo. Toisinaan vähemmän, toisinaan enemmän. Isäntäkin tuntee liikkeet jo masun päältä, kyllä oli ilme näkemisen arvoinen kun ekan kerran isäntää potkaisi :)

Ajatukset alkaa olla tiiviisti masuasukissa, hajamielisyys lisääntyy ja mielenkiinto muita asioita kohtaan vähenee. Siihen nähden kun ennen kirjotin tähän lähes päivittäin, niin nyt on hyvä jos kirjoitan edes viikottain.

Vienoselle ollaan etsimässä pukkia. Kaikille selvennykseksi että Vieno(nen) on meidän kuttukili, ei siis Tanja Vienosesta ole puhe, vai mikä Karpela se nykyisin onkaan. Who cares? Tarkoituksena olisi tuottaa 1 tai 2 kiliä :)

Jeps, mutta nyt palaan töihini, tämä päivä (tunti) ja maanantai ja tiistai enään, sit loppuu harjottelu...hullummaks vaan menee.

Aijuu, Naksu kuules muruseni, kun ei se 2.12 ole hyvä shoppailupäivä, kun siirretäänpäs päivää 8.12, jos oot maisemissa. Ku 8.pv mulla on yks tentti koululla, niin sit voisin päivän lörsiä kaupungilla :) Lastenvaateostoksilla tietenkin :D