Ihanaa, eilen en voinut syödä mitään mutta tänään menis vaikka norsu!
Ainut vaan, että hiha haisee vuohelle ja se käy vähän kuvottamaan. Toivottavasti lähikauppaan ois tullu niitä kasvispizzoja, ne on nannaa=). Mikään liharuoka ei oikein uppoo, hedelmät ja vihannekset maistuis kyl. Väsyttää jonkin verran, mutta ei paljoa. Ihan hyvä, tänään tulee ylitöitä tehtyä pari tuntia, kun kaverin kyydissä kuleksin kotiin. (Asiasta tietämättömille sen verran vinkkiä, että työpaikalta on kotimatkaa n.10km).

On vähän sellainen olo, että tekis mieli käpertyä sohvan nurkkaan namipussukan ja hyvän kirjan tai leffan kanssa. Mutta kun ei saa syödä lakritsia! Hittolainen! Tämä on varmaan tässä raskaudessa tiukinta, ku lakut on pannassa. Byh.

Toivottavasti tulee nopee päivä, en kestä jos tulee purkkapäivä, kun tuntuu tuota energiaa olevan niin runsaasti. Pitää varmaan hyppiä seinille kohta, jos tämä ei muuten hellitä. Omituista.

Niin, huomasin muuten senkin, että kaikki itkettää nykyään, jopa Vesku Loirin esittämä Vanhoja poikia viiksekkäitä. Kummallista kerrassaan. No, sitten on hormonit sekaisin kunhan Ice Age alkaa itkettää...sitä ei oo vielä tapahtunu, vaikka toisissa kohtauksissa kyllä.

Öllötykseen lopetan tänään, taas se tuli.