Nimittäin huominen :) Upeaa:)

Raskausviikkoja nyt 24+1
Muksu oli viikonlopun rellestämäti, piti oikein kuunnella että liikkuuko ja tietenkin tökkiä masua että herätys siellä...
Nythän tuo tuntuis monottavan taas virtsarakkoa, ei muuten kuulkaa tunnu mitenkään kivalta. Töiden loputtua sitten tännekin kirjoittelu harvenee, pitää yrittää edes kerran viikossa käydä jotain sepustamassa.

Eilen illalla iski tajuntaan sellainenkin aatos, että herramunjee, raskautta on enemmän takana kuin edessä. Hurjaa. Niin se vaan aika rientää ja mitähän muuta viisasta ja kliseistä tähän osais sitten kertoa. Selän pettämistä odotellaan.

Ja se liikunta. Eipä ole näillä pakkasilla tullut paljon ulkoiltua, välihousut pitäis jostain taikoa että tarkenis. Justiin viime viikolla hylkäsin kaapistani noin viidet täysin repaleiset "välihousut" jotka alkoi olla jo niiden irvikuvaisessa kunnossa. Ja pari kassillista muuta tavaraa.

Ihan innoissani jo suunnittelen joulua, olen tehnyt listat että kuka tekee mitäkin, esim.joulusiivoussysteemeistä. Paljonhan tuota mulle lankeaa, mutta toisaalta on kiva, kun on päivisin tekemistä isännän ollessa töissä. Ilmankos onkin välillä Frendien Monica-olo, kun hirveetä suunnittelua vaatii jo siivouskin. Varsinainen talousihme olen (Just. Saapa nähdä mitä on tekemättä vielä joulun jälkeen. Hyvä olen organisoimaan mutta toteutus sitten puolestaan vähän tökkii :)).

Jihhuu, taidanpa ruveta muovittamaan. My plastic life.