Eilen vihdoin sain aikaiseksi tehdä sitä himoitsemaani riisipuuroa. Pelottaa ihan, että minusta on näin raskauden aikana tulossa riisipuuro(!)friikki...
Huono olo jatkuu edelleen, jospa se kolmen viikon päästä hellittäis. Kaikki on menny ihan hyvin, ei mitään vuotoja tai kipuja ole onneksi ollu.

Yritin katsella uudesta kansalaisopiston esitteestä pajunpunontakurssia, vaan eipä näillä main ollu ku jatko. Kun pitäis ne alkeet ensin saada hallintaan...Eilen aloitin tulokkaalle tekemään myssyä, oli vähän sumplimista patenttineuleen kanssa. Lopulta kyllästyin ja tein läpät sileää neuletta. Mutta onnistuuhan tuo sileänä neuleenakin. Oli vaan soveltamista siinä ohjeessa, kun joku oli keksiny että hahaa, tehdäänpä neule puikoilla numero 9 ja köyden paksuisella langalla...meitsillä käytössä puikot numeroa 3½...Toisaalta mitä paksummat puikot sitä nopeempi tehdä.

Onkohan kellään muilla ollu tällasta ihmeen luovaa kautta raskauden aikana? Tuntuu vaan koko ajan että pitäis käsillään saada tehdä jotain. Pelottavaa. Ja vielä kaiken lisäksi neulonta on suunnilleen ainoa taiteenlaji, jonka jotenkuten osaan. Virkaten osaan tehdä puolipylväitä ja ketjusilmukoita, mutta siihenpä se sitten jääkin.

Jeps, tämä tältä päivältä, pitänee mennä töitäkin tekemään...