Näinpähän sitä vaan päänsä saa sekaisin kun hätäilee. Siellähän se muksu eilen illalla piti varsinaiset jamboreet, ei ollu potkuista puutetta. Koko illan muksautteli enemmän ja vähemmän kovasti. Vielä tänä aamunakin, innoissaan varmaan :)

Nyt kyllä lupaan itselleni rauhoittua, enkä hermoile enään. Hehe... saapa nähdä mitä sanon vaikka huomenna. Hysteerisenä huudan pelkoni maailmalle kuitenkin.

Kylläpä vaan tuntuu siltä että tää raskaus heittää hormonit vallan sekaisin. Ei kai sitä järkevää ihmistä muuten niin ahdistaisi. Mitään en saa aikaiseksi, vauva on vallannut ajatukset, pöljänä vain hiimailen ympäriinsä. Upeaa. Olen ihan mamma-aatoksissa jo :)

Vielä kun Lastenkirppistä ovat järjestämässä tuolla, niin sinnehän sitä viikonloppun viettoon suunnataan. Ja tullaan lompakko tyhjänä mutta ostoskassit pursuten kotia. Ja isäntä kiljuu riemusta, kun nyt taas rahat meni. Mitäs laittaa traktorin korjaukseen 200e ja sitten kitsastelee vauvanhoidollisten välineiden kanssa. Siitäs saa. Hemmetin laihialainen.

Kauhia pesänrakennusvimmakin vielä on, vaan milläs sisustustarvikkeita ostat kun ei ole rahaa? Pitää vissiin tehtailla itse...

Mutta nyt, töihin taas pakertamaan.