Tai no ei ihan vielä.Eli siis hyvin hyvin potentiaaliset. Käytiin viikonloppuna kattomas yksiä yhdistelmävaunuja, 4 vuotta vanhat Oran vaunut, käytetty kahdella lapsella, säilytetty sisällä. Olivat tosi hyväkuntoiset ja isopyöräiset sekä rullasivat aivan upeasti...Ihastuin kerrassaan. Väriltänsä vihreät, irrotettava koppa sekä ratasosa, pyörät näppärästi pikalukituksella... Hinta kyllä vähän huimasi, vai onko sellaisista normaalia pyytääkin 200e, kun kuitenkin ovat kotimaiset etc.? Sain hinnan tingattua 150e:on, ja kova on hinku niitä ostamaan. Mielipiteitä saap toki esittää...

Hurjaa ku ei tunnu että ois edes raskaana, työkaveri tuossa justiin sanoi että kyllä se vähitellen alkaa tuo masu näkyä. Mietittiin miehen kanssa työnimeä tälle, Masukkiin sitten päädyttiin :)

Ihanaa, enää ensi viikko töitä, sitten viikon LOMA! Mikä ihana sana! Upeaa tosiaankin. Pääsee hetkeksi eroon pomosta, joka tänä aamuna ensi töikseen piilotti mut varastoon selaamaan vanhoja TMiä. Mut sainpahan isännälle viemisiä, 59kpl vuosilta 79-82 olevia lehtiä... Tosin kyllä niistä 5 euroo köyhdyinkin, mutta mitäs pienistä ku ei pienetkää meistä.

Jeps, pitäisköhän tänään tehdä töitäkin...