Huomasinpa tuossa, että aika moni on eksyny lukemaan näitä mun tyhjänpäiväsiä höpinöitä googlen tms. haun kautta... Jännää! Toivottavasti niille on ollu näistä jotain apua, itse ainakin kaipasin ihmisten omia kokemuksia raskaudesta ja oireista kun aloin aiheesta tietoa etsimään.

Työpäivää ois jäljellä runsas puolisen tuntia, lähden kyllä näin perjantain kunniaksi aiemmin pois töistä, on sen verran rankka viikko takana. Aivan ihanaa ku on perjantai, viikonlopun saa vaan löhnöstellä :)

Huomasinpa myös addiktoituneeni statistiikan seurailuun täällä, että moniko on lukenu ja millon näitä miun löpinöitä. Mielenkiintoista kyllä, jopa yli tuhat lukijaa koko tänä aikana kun oon nettiblogia pitäny. Tässähän tuntee itsensä melkein imarrelluksi :)

Saahan nähdä onko kirjoittamisinto samaa luokkaa raskauden lopussa, vai olenko jo liikaa rantapalloa muistuttava otus että pääsisin edes kirjoittamaan (sitä varten kun pitäisi vetäytyä kirjastolle). Greenpeacen miehet saattaa siinä vaiheessa tulla vyöryttämään mut jo takaisin mereen :)

Jeps, keskittyisinköhän nyt sitten tekemään jotain älykästä ja hyödyllistä, jos vaikka töitäkin...