Ei mitään järkevää ajatustakaan päässä majaile, joten aika älytöntä lähteä tässä sitten itseään purkamaan. Väsyttää vaan aivan turkasesti, vaikka viime yönä tuli nukuttua lähes 12 tunnin yöunet. Illalla painuin nukkumaan 20.15, mutta väsyttää silti vaan... Kotiin kun pääsee niin jotakin apetta lapan napaani ja sitten painun pehkuihin. Riippuen tietysti telkkariohjelmasta. Jos tulee jotain älyllistä niin sitten saatan roikkua puolitajuttomana sohvalla ja välillä heräillä siihen, kun pääni kopsahtaa lattiaan. Minä aktiivinen eläjä, todellakin.

Parhaat kirjoitukseni olen yleensäkin kirjoittanut puolinukuksissa, joten jospa tästäkin tulis jotain verbaalia ilotulitusta. NOT!

Hitto ku asiakkaat häiritsee välillä netissä hengailua, eihän tässä o tänään kunnolla kerinny edes postejaan kattoo. On kirjaa kadoksissa ja vaikka sun mitä, "On palautettu on, mutta kun sitä kuulemma ei ookkaan palautettu" ja "oisko teillä sellasta ku..." ja sitten oletetaan että juoksen hyllyjen välissä jalkani kipeiksi, jos jotain on. Yksikin asiakas saattaa tulla ja tuleekin joka kerta kolmen kilometrin pituisen listan kanssa, olettaen että tämä on joku palveluautomaatti, jossa ei itse tarvitse ku seisoa tiskillä ja odottaa että ylipalvelualtis työharjoittelija juoksee, kun fröökynät käskee . Mainiota. En kiellä toki sitä, etteikö tämä olisi palveluammatti, mutta siitä huolimatta pään ja maalaisjärjen käyttö on sallittua. Kohta alan käyttää kyllästyneen purkanpurijan metodia, jolla karkotan asiakkaat huitsin kuuseen. Se menee näin: Mahdollisimman kyllästynyt ilme naamalle ja purkka suuhun, jota paukutellaan sopivin väliajoin. Olennaisena osana tähän kuuluu myös tiskiin nojailu sen näköisenä että EVVK. Ja jos joku erehtyy häiritsemään niin sitten kyllästyneellä lehmän katseella mulkaistaan häirikköä päästä jalkoihin ja sanotaan korkeintaan että "niin mitä"... Mut nyt jatkan töitä...