Nukuttaa aivan tolkuttomasti. Viime yönä heräilin vähän väliä, ja herättyäni olin aina ihan pöhnässä ja sataprosenttisen varma siitä että nyt pitää lähteä töihin. Onneksi älysin aina vilkaista kelloradiota, joka sitten näyttikin mitä merkillisimpiä lukuja; 2.50, 3.24 jne jne... Ja herätys oli vasta kuudelta. Soihan se kyllä, se kelloradio. Minä laitoin sen kiinni ja vetäydyin ylös sängystä vasta puoli seitsemältä. Ja sitten juoksinkin jo pää kolmantena jalkana viemään koiria ulos ja sen jälkeen navettaan.

Raskausoireilu on lähes ohi rintojen aristusta lukuunottamatta. Voin jo syödä lähes normaalisti. Välillä vihloo ja nipistää, mutta tulkitsin ne kohdun kasvukivuiksi. Mutta osaan silti huolestua. Apua, nyt tuntuu jotain! Iik, nyt ei tunnu mitään!!! Paniikkipaniikkipaniikki!

Liian pitkä aika seuraavaan ultraan. Ja liian pitkä aika rahan saamiseen. Erityisesti. Koiranruoka on lopussa, ja isäntä joutuu sitä taas ostamaan. Ärsyttää kun loppukuusta ja seuraavan kuun ekoina päivinä joutuu aina elämään kuin loinen. Miksei Kela voi maksaa opintotukea niin, että jos 4.pv sattuu viikonlopulle, niin se maksettaisiin ennen viikonloppua? Maksetaanhan lapsilisätkin ennen viikonloppua ko. tapauksessa. Taidanpa laittaa palautetta, kunhan olen kerännyt tarpeeksi aggressioita Kelaa kohtaan. Perhana. Napunapu.