Juuri näin!

Muksu on potkiskellut sisuskaluja solmuun jo useamman päivän, viikonloppuna melskasi kuin mikäkin. On se ihanaa :) Vaunuostokset tehtiin viikonloppuna, saatiin kaupan päälle sellanen leluhärveli ja pulkka. Äiti työnsi kans kaikki ylimääräiset vauvakamansa meille, mut mikäs siinä. Siitä huolimatta suuntaamme viikonloppuna lastenkirppikselle katselemaan hoitoalustaa, itkuhälytintä ja ööh... mitähän sitä muuta...

Kantoliina pitäis kanssa saada, että saan kääriytyä siihen sitten ja hirttää itseni kun harjoittelen sen käyttöä :)

Yllätin pomon sanomalla että yks työ on jo valmis, mikä piti olla vielä tekemisen alla. Eipä oo enää! Eilen sain sen läpyskän tulostettua ja nyt oon tyytyväinen. Kyllä bossin naama venähti, vaan kurppahan tuo on muutenki.

Isäntä virittelee toimialan laajennusta, rahanhakukaavakkeisiin oli laittanu mut jo osa-aikaiseksi työntekijäksi. Jos se bisnes pyörähtää hyvin käyntiin niin sittenpä voipi opiskelut olla hyvinki vaakalaudalla, että tuleeko sitä kouluun palattuakaan. Oon kyllä suunnitellu alan vaihtoa, tai pikemminki rinnakkaisalalle siirtymistä, kun sais niin hyvin noita hyväksilukuja noista entisistä opinnoista. Eipähän tartteis T.S:n naamaa enää nähdä. Eipähän tuota kyllä tarvii muutenkaan.

Ai nii naksuraksuseni, mitenkäs on, lähdetkös mun kanssa sit jouluostoksille (ja mammavaateostoksille) tossa joulukuun alussa. Suunnitelmissa oli tuo 3.pv perjantai, kun 2.pv tulee veronpalautukset. Mun pitäis isännälle lähtee hää-/joululahjaksi ostamaan DVD-soitinta, kun paperista mulla sille on jo:Viivi ja Wagner kalenteri vuodelle 2005:)
Jehjeh, nyt pitäis palata duuneihin..tai oikeemmin kopioimaan neuleohjeita, kun täällä nyt ei oo muita ku mää.